Nog meer communicatie

Iwécom is een strategisch communicatieadviesbureau gespecialiseerd in risico- en crisiscommunicatie. Ook op ander communicatiegebied adviseren we u graag.

Reputatiemanagement

Het succes van uw organisatie wordt voor een groot gedeelte bepaald door het vertrouwen dat anderen in uw organisatie hebben. Hebt u een goede reputatie dan doen mensen graag zaken met u. Iwécom helpt organisaties om hun reputatie en dus hun marktpositie te behouden en te verbeteren. Meer over reputatiemanagement

Interne communicatie

Uw reputatie begint dus bij uw medewerkers. Betrokkenheid creëert u o.a. door in gesprek te gaan met uw medewerkers, uw medewerkers te waarderen en open, eerlijk en toegankelijk te communiceren. Hebt u geen duidelijk beeld van hoe uw medewerkers over u en uw organisatie denken? Breng dan allereerst uw huidige interne communicatie helder in kaart door middel van onderzoek. Meten is immers weten. Corporate communicatie Welk beeld hebben klanten, toeleveranciers, omwonenden, de media etc. van uw organisatie? En komt dat overeen met wat uw organisatie wilt uitstralen? Het beeld van uw organisatie wordt voor groot gedeelte bepaald door de houding en het gedrag van uw medewerkers. Zij moeten immers waarmaken wat u extern communiceert. Draagt u extern bijvoorbeeld uit dat u een klantgerichte en professionele organisatie bent? Zorg er dan ook voor dat uw medewerkers dat waarmaken! Dat lukt alleen met betrokken medewerkers! Goede corporate communicatie begint dus met een intern draagvlak (door middel van goede interne communicatie), voor al datgene wat u extern communiceert.

Marketingcommunicatie

Wat vraagt uw markt en hoe speelt u hierop in? Succesvolle marketing communicatie gaat uit van de beleving van de klant. Waar is de klant gevoelig voor? Steeds vaker is dat niet de prijs-kwaliteitverhouding, maar geven waarden zoals gemak, comfort, gezondheid en milieubewustheid de doorslag. Welke waarden voegt u toe aan uw product of dienst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>